dk-style

Meubels op maat, duurzaam en van uitstekende kwaliteit

Meubelen in onze eigen, unieke stijl

DK-Style is onze eigen collectie van meubelen. Consoles, wandrekken, salontafels, tuintafels, barstoelen,... Alles volgens ons eigen ontwerp. Unieke stukken en toch snel leverbaar! Uiteraard met dezelfde vertrouwde kwaliteit en afwerking.

Van slaapkamer tot woonkamer, van keuken tot terras. Een ruime keuze tegen betaalbare prijzen om uw interieur tot in het kleinste hoekje af te werken.Salontafels

Functioneel en praktisch zonder de ruimte volledig in te nemen. Onze salontafels zijn robuust, kwalitatief. Van klassiek tot modern, ze passen perfect in elk interieur.

Robuust, maar verfijnd
Functioneel en praktisch
Past in elk interieur


Consoles

Een uniek interieur creƫert u met aandacht voor details. Geen verloren hoekjes of ruimtes meer met onze consoles. Een boeket bloemen of een accessoire, ideaal om in de kijker te plaatsen.

Op maat
Uniek
Elegant


Plantentafel

Licht, elegant, verfijnd afgewerkt en volgens het materiaal van uw keuze. Kiest u voor een houten blad of marmer? Geen enkel probleem, dankzij het maatwerk van DK-STYLE kan het allemaal.

Eyecachter
Duurzaam
Kwalitatief
Wendy van DK-Style

De beste materialen staan garant voor topkwaliteit

De inrichting van een woning is delicaat. Vormen, kleuren, stijlen,... alles moet op elkaar afgestemd worden voor een huiselijk gevoel.

DK-STYLE besteedt daar nauwkeurig aandacht aan bij het ontwerp. Strakke lijnen, lichte materialen, zachte kleuren,... het komt allemaal terug in onze unieke collectie.

Wendy Deklerck is al van jongs af aan gefascineerd door interieur en decoratie. Ze inspireert en stimuleert haar man Kevin door nieuwe ontwerpen uit te tekenen. Met DK-STYLE staat ze in voor de verkoop van deze meubelen voor binnen en buiten. De collectie verandert regelmatig, naargelang de inspiratie en nieuwe tendenzen.

Haar eigen favoriet? De console met goudkleurige spijlen verdient in elk huis een prominente plaats!


Op zoek naar een leuk uniek meubelstuk om de inrichting van uw woning volledig af te werken?

Neem dan contact op met DK-STYLE via ons contactformulier


Ons adres

Stroelputstraat 48b
8210 Zedelgem


Contacteer ons

Vraag hier uw offerte of meer info