dk-las

Verfijnde meubels of stevige constructies, kies voor laswerken van DK-Las
laswerken

Las- en constructiewerken voor binnen- én buiten

Van stevige constructies op een bouwwerf tot verfijnde meubels voor uw interieur, DK-LAS staat in voor alle laswerken.

Trappen en leuningen, balustrades, meubelen,... we maken alles voor binnen én buiten. Uiteraard met een aangepaste afwerking. Zo blijft ons laswerk standhouden in alle omstandigheden.


Ambitieus & creatief met veel ervaring

De passie voor lassen begon bij Kevin Desaeyer al op de middelbare school met de opleiding lassen en constructie. Na zijn afstuderen werkte Kevin 17 jaar als lasser in een groot bedrijf voor constructies in inox en staal.

Maar de drang naar eigen creativiteit werd steeds groter. Met DK-LAS leeft Kevin zich uit met laswerken waar hij zijn eigen stempel op kan drukken.

Wilt u zelf kennismaken met lassen als particulier, school of bedrijf? DK-LAS komt graag langs voor een demosessie om te tonen wat er allemaal mogelijk is met verschillende lastechnieken.


de beste las-materialen

We werken alleen met de beste materialen

Geen toegevingen op kwaliteit. Daar maken we een punt van bij DK-LAS. Zowel voor staal als inox selecteren wij enkel de beste materialen. Uiteraard zijn verschillende vormen mogelijk.

Ook de afwerking met poederlakken is voor ons cruciaal. De keuze uit verschillende kleuren is groot. Maar altijd van de beste kwaliteit.


laswerken

Trappen, leuningen en balustrades

Een trap moet niet per se een volledige ruimte innemen. DK-LAS ontwerpt elegante en verfijnde trappen die toch stevig en duurzaam zijn. Onze trappen zweven als het ware in uw gebouw en maken zelfs deel uit van het interieur. Buitentrappen geven we vorm zodat ze perfect aansluiten bij de stijl van het gebouw. Veiligheid integreren we in het ontwerp.

Leuningen aan de trap verwerkt, maar evengoed aparte trapleuningen, maakt DK-LAS op maat. Licht en stijlvol of toch liever een stevige houvast? Wij maken het zoals u het zelf wenst.

Balustrades bepalen de look van een hall, balkon of terras. Een balustrade volledig in inox of staal kan stevig en toch modern zijn. Een frame in inox of staal met daarin glas of hout verwerkt behoort ook tot de mogelijkheden. Een origineel ontwerp voor een persoonlijke toets.


Meubelen

Stoelen, eettafels, consoles, salontafels, wandrekken,... DK-LAS maakt meubelen op maat die zorgen voor een uitzonderlijk interieur. U kiest zelf een kleur naar wens. Afgewerkt met een tafelblad in marmer, glas, eikhout,...

DK-LAS maakt tuin- en terrasmeubelen om volop te genieten in de buitenlucht. Eerder rustiek of toch liever strak? Aan u de keuze. Afwerking en poederlakken zijn bestand tegen verschillende weertypes, zowel felle zon als een fikse regenbui.

Laat het barbecueweer maar komen!


herstellingen

Hek- en sluitwerk

Een tuinpoortje, een afsluiting, een omheining rond zwembad of zwemvijver,... De afwerking buiten is vandaag de dag net zo belangrijk als het interieur. Een totaalplaatje voor uw woning.

DK-LAS zorgt buiten voor een mooie en praktische afwerking van uw tuin. Duurzame materialen die tegen stootje kunnen, zonder in te boeten op schoonheid.


Herstellingen

DK-LAS doet herstellingen aan allerlei constructies in staal en inox. Groot of klein, buiten of binnen, met ons laswerk kan alles er weer een tijdje tegenaan.

Wilt u bijvoorbeeld een keukentafel verhogen of net verlagen. Neem dan zeker eens contact op in plaats van meteen te kijken voor een nieuw exemplaar. U zal versteld staan hoe eenvoudig wij het voor u kunnen oplossen!


Volg DK-Las op instagram